Αν είσαι εξοικειωμένος με το χιούμορ του Ricky Gervais, τότε θα εκτιμήσεις κάθε του έργο. Εκτός από το After Life. Δεν χρειάζεται να είσαι εξοικειωμένος με κάτι για να το εκτιμήσεις. Είναι η πιο συμβατή με όλους δουλειά του κι όμως χαρακτηρίζεται από κάτι το ασύμβατο, κι αυτό οφείλεται στην ίδια την ιδιοσυγκρασία του Βρετανού κωμικού.

Η μίνι σειρά του Netflix μας σαγήνευσε με το ωμό ρομαντισμό της από την πρώτη στιγμή και ο Gervais έπαιξε έναν ρόλο, αλλά στην ουσία έκανε τον ίδιο του τον εαυτό. Και σε αυτόν τον εαυτό μπορέσαμε να δούμε τον δικό μας εαυτό να καθρεφτίζεται.

Γι΄αυτό κιόλας η σειρά πήρε την έγκριση για δεύτερη σεζόν πριν καν περάσει εβδομάδα από τη στιγμή που διατέθηκε στο Netflix και πλέον μπορούμε να ετοιμαζόμαστε για την κυκλοφορία της. Εδώ και λίγες ημέρες, μετά τις Χρυσές Σφαίρες, ο Ricky Gervais έκανε σχετικές αναρτήσεις για την πορεία των γυρισμάτων. Το απόγευμα της Πέμπτης ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν στην πλατφόρμα στις 24 Απριλίου.

View this post on Instagram

After Life Season 2 comes to @netflix on 24 April! #AfterLife2

A post shared by Ricky Gervais (@rickygervais) on