Η Αφροδίτη Λασκούδη ανακηρύχθηκε Playmate το 2002 σε ηλικία 21 ετών. Από τότε έχουν περάσει 17 χρόνια και στη ζωή της έχουν συμβεί κοσμογονικά πράγματα. Έμαθε ότι πάσχει από διαβήτη τύπου Α, γλίτωσε στο τσακ το διαβητικό κώμα, ζει πλέον με ενέσεις ινσουλίνης και πριν τέσσερις μήνες γέννησε την κόρη της, ύστερα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές.

Για όλα αυτά και τη στήριξη που έχει διαρκώς από τον άντρα της μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στα Μεσάνυχτα και τη Μελέτη. Παράλληλα, η Αφροδίτη Λασκούδη αποκάλυψε κι ότι θα κάνει ακόμα μια εξωσωματική κι αν δεν πετύχει, τότε θα υιοθετήσουν.

«Στο δίλημμα προσωπική ζωή ή μόντελινγκ επέλεξα το πρώτο. Το 2013 ανακάλυψα ότι πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ήμουν λίγο πριν το διαβητικό κώμα. Χωρίς ενέσεις ινσουλίνης δεν μπορώ να ζήσω πια. Παίρνω μία ένεση με κάθε γεύμα και μία στο 24ωρο. Συνολικά τέσσερις ενέσεις κάθε μέρα.

Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με το σύζυγό μου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ο σύζυγός μου είναι το άλλο μου μισό, με στηρίζει σε όλα.

Ο σύζυγός μου ζήτησε να υιοθετήσουμε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι της Θεσσαλονίκης. Εμένα με ξάφνιασε. Άνοιξα το Facebook και το είδα. Μετά τη γέννα της κόρης μας, είχα πει στον άντρα μου ότι δεν θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με τρίτη εξωσωματική. Σε αυτή τη φάση ίσως κάνω άλλη μία γιατί μας έχουν περισσέψει δύο έμβρυα και λέμε ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική, είμαστε αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε για δεύτερο παιδί. Ο άντρας μου σοκαρίστηκε με το κοριτσάκι που εγκαταλείφθηκε. Συγκινήθηκε πολύ. Και οι δύο πιστεύουμε ότι στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν τόσα παιδιά στα ορφανοτροφεία. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί είναι σε ίδρυμα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της πρώην Playmate εδώ.