Με τις αρχές συναντήθηκε η Μισέλ Τροκόνις, η σύντροφος του Φώτη Ντούλου που κρατείται ως ύποπτος για την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλου. Η Τροκόνις, που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της την Κυριακή 2/06, είναι έξω με εγγύηση και σύμφωνα με το CBS News, είχε συνάντηση μαζί με τον δικηγόρο της, με τις αστυνομικές αρχές και τον εισαγγελέα.

Παραμένει άγνωστο, αν η Τροκόνις παραχώρησε πολύτιμες πληροφορίες αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, ωστόσο αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Οι φόβοι, μάλιστα, ότι η Τζένιφερ Ντούλου είναι νεκρή έχουν αρχίσει να αυξάνονται.

Στο μεταξύ, κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα, η αστυνομία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στα ακίνητα της οικογένειας και συγκεκριμένα στο σπίτι της 61 Sturbridge Hill Road στην περιοχή New Canaan. Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ της Stamford Advocate, μαρτυρία γείτονα αναφέρει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες της 25ης Μαΐου, μία μέρα μετά την εξαφάνιση της Τζένιφερ, ξύπνησε από δυνατούς ήχους από μεταλλικά αντικείμενα. Μάλιστα, το σκυλί του άρχισε να γαβγίζει από τον θόρυβο. Επίσης, πρόσθεσε ότι η Αστυνομία επισκέφτηκε το σπίτι τρεις φορές την περασμένη εβδομάδα. Νταντά της γειτονιάς αναφέρει, επίσης, ότι η η Αστυνομία έχει επικεντρώσεις τις έρευνες της σε ένα μεταλικό κάδο που βρίσκεται έξω από το σπίτι.