Κι ενώ ο Φώτης Ντούλος και η σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις κρατούνται με την κατηγορία για απόκρυψη/ παραποίηση στοιχείων στην υπόθεση της εξαφάνισης Τζένιφερ Ντούλου – της πρώην συζύγου του έλληνα επιχειρηματία και μητέρα των πέντε παιδιών τους-, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας που αγνοείται από τις 24 Μαΐου.

Μισέλ Τροκόνις: Ποια είναι η μοιραία «ερωμένη» στην υπόθεση εξαφάνισης της Τζένιφερ Ντούλου;

Συγκεκριμένα, η αστυνομία κάνει έρευνες σε μια χωματερή κοντά στην περιοχή όπου κάμερες εντόπισαν το ζευγάρι Ντούλος – Τροκόνις να επιστρέφει τουλάχιστον 30 φορές για να πετάξει σακούλες σκουπιδιών με ρούχα και αντικείμενα του σπιτιού στα ποία εντοπίστηκαν ίχνη αίματος  της Τζένιφερ. Η Αστυνομία του Connecticut έχει επιβεβαιώσει ότι τα ίχνη αίματος ανήκουν στην εξαφανισμένη μητέρα.

Αποκαλύφθηκε βίντεο με τον Ντούλο και την Τροκόνις να πετάνε στα σκουπίδια σακούλες με αίμα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Hartford Courant, η αστυνομία έχει κλείσει τη μονάδα καύσης της χωματερής αναζητώντας κομμάτια από ανθρώπινα οστά.

Αν και τα περισσότερα σκουπίδια είχαν ήδη μεταφερθεί για καύση στη χωματερή, ωστόσο οι αρχές είχαν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στοιχεία στα απορρίμματα που δεν είχαν ακόμα μεταφερθεί.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης του Φώτη Ντούλου, κάμερες εντόπισαν τον Έλληνα επιχειρηματία κι εν διαστάσει σύζυγο της Τζένιφερ να πετάει πινακίδες αυτοκινήτου και σακούλες σκουπιδιών με ίχνη αίματος σε 30 διαφορετικά σημεία. Πολλές από τις σακούλες αυτές εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στη Σήμανση όπου διαπιστώθηκε ότι το αίμα ανήκει στη σύζυγό του.

Έρευνες γίνονται και γύρω από το σπίτι που η Τζένιφερ ζούσε με τα παιδιά της αλλά και στην πρώην κατοικία της στο Farmington όπου πλέον συζούσε ο Φώτης Ντούλος με τη νέα του σύντροφο. Αίμα της βρέθηκε στο γκαράζ και αλλά και σε σφουγγάρια της κουζίνας που εντοπίστηκαν στις σακούλες σκουπιδιών.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο Φώτης Ντούλος και η Μισέλ Τροκόνις προσπάθησαν να καθαρίσουν ίχνη.

Στο μεταξύ, η μητέρα της Τζένιφερ, Gloria Farber filed, κατέθεσε αίτημα για την κηδεμονία των παιδιών αμέσως αφού ο πατέρας του μεταφέρθηκε στη φυλακή, ενώ εξακολουθεί να έχει σωματοφύλακες έξω από το σπίτι που μένουν τα παιδιά.

Υπόθεση Τζένιφερ Ντούλου: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τo θρίλερ της εξαφάνισής της