Με την εξαφάνιση της εν διαστάσει συζύγου του Έλληνα ομογενούς επιχειρηματία Φώτη Ντούλου, Τζένιφερ Ντούλου, ασχολούνται τα διεθνή Μέσα.

Η 50χρονη γυναίκα που για 13 χρόνια υπήρξε παντρεμένη με τον 51χρονο επιχειρηματία, και είχε αποκτήσει μαζί του πέντε παιδιά, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν δυο χρόνια. Μάλιστα τότε η Τζένιφερ είχε εκφράσει στις αρχές τους φόβους της τόσο για τη δίκη της σωματική ακεραιότητα αλλά και για το ενδεχόμενο ο σύζυγός της να επιχειρήσει να απαγάγει τα παιδιά τους. Μάλιστα στο δικαστήριο που έγινε για την έκδοση του διαζυγίου, η Τζενιφερ ότι ο Φώτης ταξιδευε στην Ευρώπη με τη νέα του σύντροφο φίλη του, τη στιγμή που ισχυριζόταν πως αντιμετώπιζε προβλήματα και δε μπορούσε να πληρώσει την ιατρική ασφάλιση για τα παιδιά του αλλά ούτε και δικηγόρο για το διαζύγιο.

Πιο αναλυτικά όταν η Jennifer κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στις 20 Ιουνίου 2017, το δικαστήριο είχε ορίσει ο σύζυγός της να συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη στα παιδιά τους. Μέχρι το Νοέμβριο όμως του ίδιου έτους η 50χρονη παραπονέθηκε πως ο εν διαστάσει συζυγικός της σταμάτησε να πληρώνει την ασφάλεια υγεία των παιδιών με την δικαιολογία πως τα οικονομικά του δε του το επέτρεπαν και θα έπρεπε η Jennifer να τα πληρώσει από την τσέπη της.

Παρά τους ισχυρισμούς ότι τα οικονομικά του δεν του επέτρεπαν να πληρώσει την ασφάλεια υγείας των παιδιών το, εκείνος συνέχισε να ταξιδεύει με τη νέα του σύντροφο. Οι δυο τους, κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο είχαν βρεθεί για μεγάλα χρονικά διαστήματα στην Ισπανία και την Ελλάδα.

Η εφημερίδα «The Washington Post» αναφέρει πως σύμφωνα με αστυνομική πηγή, βράδυ της Τετάρτης, πριν την εξαφάνιση της Τζένιφερ, ο 51χρονος επιχειρηματίας, προσπάθησε να επισκεφτεί τα πέντε παιδιά της στο διαμέρισμα της της αλλά απομακρύνθηκε από τους φρουρούς ασφαλείας που εκείνη είχε προσλάβει.

Εν τω μεταξύ, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την εξαφάνιση του Τζένιφερ ο 51χρονος κατέθεσε αίτηση στο δικαστήριο με την οποία ζητούσε την πλήρη επιμέλεια των παιδιών.

PeopleGreece Instafeed