Ο 33χρονος Maxim Gareyev, IT specialist στο επάγγελμα, φέρεται να ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε την πρώην ερωμένη του τυφλωμένος από τη ζήλια αλλά και προσβεβλημένος γιατί η 24χρονη καλλονή «είχε αμφισβητήσει της σεξουαλικές του επιδόσεις». «Την μαχαίρωσα τουλάχιστον πέντε φορές γύρω από το λαιμό και το στήθος της», ομολόγησε ο Ρώσος πρώην αγαπημένος της Ekaterina K.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Μόσχα, καθώς η νεαρή γυναίκα ήταν ιδιαίτερα γνωστή αφού εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers.

Η 24χρονη καλλονή είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και εδώ και λίγο καιρό είχε πολύ έντονη δραστηριότητα στα social media. Η Ρωσίδα που είχε σπουδάσει ιατρική και είχε το δικό της μπλογκ για θέματα ομορφιάς, είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στα social από την Κέρκυρα όπου είχε βρεθεί πριν δολοφονηθεί. Η σορός της βρέθηκε πέντε μέρες αργότερα και ως πιθανό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος εξετάστηκε από την πρώτη στιγμή η ζήλια, καθώς φάνηκε από τα στοιχεία ότι ήταν έγκλημα πάθους.

Πηγή: Ethnos.gr