Είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να ασχοληθεί με ένα μόνο πράγμα. Της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της, γι’ αυτό ασχολείται με το σώμα της και χρησιμοποιεί φυτικά καλλυντικά. Αγαπάει τους ανθρώπους και τα ταξίδια. Ο λόγος γίνεται για τη Βάνα Ραμπότα, η οποία μιλάει για την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια.

Με μία λέξη θα περιέγραφε τα παιδικά της χρόνια: «Όμορφα. Ήμασταν μία δεμένη οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος που είχε ταξιδέψει σε όλο τν κόσμο και πάντα τον είχα σαν πρότυπο, παρόλο που είχαμε μια πολύ έντονη σχέση. Ήταν σκληρός, είχαμε μεγάλες κόντρες. Έμαθα όμως πολλά από αυτόν. Τον ευγνωμονώ. Τώρα δεν ζει, αλλά θα ήθελα πολύ να ζούσε και να του έλεγα: “Συγνώμη βρε μπαμπά για όλα αυτά που λέγαμε, ξέρεις, σε πολλά είχες δίκιο!”».

Διαβάστε ακόμη: Άννα Μπουσδούκου: Οι παιδικές της αναμνήσεις

Όσο για την υπόλοιπη οικογένεια, η ηθοποιός απάντησε στο You: «Η μαμά μου είναι ένας άλλος χαρακτήρας, πιο κοντά σε αυτόν της αδελφής μου, της Κατερίνας. Είναι πιο συντηρητικές οι δυο τους. Στις απόψεις τους, στις επιλογές τους. Εγώ μένω μόνη μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το επέλεξα από νεαρή ηλικία να φύγω και να ζήσω μόνη μου. Παρόλο που είχα μία πολύ ζεστή οικογένεια όταν ήμουν μικρή, δεν αισθάνθηκε την έλλειψη της. Αισθάνομαι οικογένεια τους φίλους μου. Έχω πολύ δεμένες σχέσεις μαζί τους. Η φιλία είναι το παν για μένα. Τους φίλους μου δεν τους αλλάζω με τίποτα. Δεν με νοιάζει να μην έχω σπίτι, να μην έχω ανέσεις, οι φίλοι μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αυτοί είναι η οικογένεια μου».

Όσο αφορά αυτό που πιστεύει ότι θα της στερούσε τη χαρά, η ηθοποιός απάντησε ένα πράγμα. Το να μείνει κλεισμένη σε ένα σπίτι και να μην έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει. Το να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να τους προσφέρει χαρά με όποιον τρόπο μπορεί είναι η πηγή της προσωπικής της ευτυχίας.