Η αποκάλυψη της Μπαλατσινού για τη σχέση Κωστόπουλου – Μπάρμπα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό mou ήταν σήμερα το πρωί η Βάνα Μπάρμπα. Με την πρώτη ματιά κάποιος μπορεί να σκεφτόταν «πάλι η Βάνα;», τι άλλο έχει να πει; Η αλήθεια είναι όμως πως κάποιοι άνθρωποι έχουν το ταλέντο ή τη στρατηγική να έχουν πάντα κάτι να πουν. Σε αυτούς ανήκει και η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός ενώ μιλούσε για λάθη, πάθη, επιλογές σωστές και μη, την καριέρα της κοκ μίλησε και για το μεγάλο κομμάτι της ζωή ς της, τους άντρες. «Γιατί δεν λες ότι είμαι από τις λίγες γυναίκες που έφυγα από σένα τότε», είπε κάποια στιγμή η Βάνα προκαλώντας για δευτερόλεπτα αμηχανία στον παρουσιαστή ο οποίος το γύρισε κατευθείαν και της είπε: «Και πήρες και τη γάτα μαζί».

Διαβάστε επίσης: Θρήνος για τη Γωγώ Μαστροκώστα: Νεκρή η γιαγιά της από πιθανή εγκληματική ενέργεια

 

Την κατάσταση, για ακόμη μια φορά, ξεδιάλυνε η Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε! Δεν το έχετε παραδεχτεί ποτέ δημόσια! Ας το πω εγώ να είναι λίγο πιο grantee… ». Μετά από δευτερόλεπτα σιγής, ξανά, το πρώην ζευγάρι πήρε μπροστά και άρχισε να μιλάει για την σχέση του και να διηγείται αστείο περιστατικά. Κι ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος ήθελε να… ξεπετάξει την κουβέντα η σύζυγός του ήθελε να ακούσει λεπτομέρειες δια στόματος Βάνας.

Πόση δύναμη, υπομονή και ψυχική αντοχή έχει αυτή η γυναίκα – βλέπε Τζένη Μπαλατσινού – αναρωτιόμαστε εμείς. Γενική η απορία…

Διαβάστε ακόμα: Κωστόπουλος-Μπαλατσινού: Η ανανέωση συμβολαίου, η Ζέτα, ο Μουτσινάς, οι αλλαγές στην εκπομπή και οι… ηλίθιοι

Δείτε το απόσπασμα