Πανικός και ανησυχία έχει προκληθεί στο Σόμερσετ της Αγγλίας από τη δράση ενός άντρα, ο οποίος μάλλον εμπνεύστηκε από τον πρώτο κύκλο της σειράς τρόμου «American Horror Story» και φορώντας λαστιχένιο μαύρο επιτίθενται σε νεαρές γυναίκες, συνήθως βραδινές ώρες.

Το τελευταίο κρούσμα συνέβη χθες το βράδυ και σύμφωνα με την καταγγελία μιας κοπέλας, η οποία μίλησε και στο BBC, της επιτέθηκε, τρομάζοντας την και ενώ εκείνη περπατούσε σε ένα από τα στενά της αγλλικής πόλης για να επιστρέψει σπίτι της.

Όπως εξηγεί, τα ουρλιαχτά και οι πανικόβλητες κινήσεις της τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή, όμως η ίδια πρόλαβε να τον τραβήξει φωτογραφία με το κινητό της και να τη διοχετεύσει στα ΜΜΕ.

«Στόχος μου είναι να τον εντοπίσουν άμεσα, ώστε να μην επιτεθεί σε κανέναν άλλο», εξηγεί η κοπέλα. Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικές αρχές έχουν ενημερωθεί για τα περιστατικά και βρίσκονται σε επιφυλακή, ωστόσο, όπως εξηγούν, εικάζουν ότι πρόκειται περισσότερο για μία κακόγουστη φάρσα, με εμπνευστή κάποιον που απλώς θέλει να τρομάξει τους περαστικούς…

ΠΗΓΗ: BBC.com, DailyMail.com