Τρείς υποθέσεις δολοφονιών που συγκλόνισαν τον κόσμο, τόσο για τη βαναυσότητά τους όσο και για το ότι έγιναν από μικρά παιδιά.

Η Μαίρη Μπέλ 

Η Μαίρη Μπέλ ήταν μόλις 11 ετών όταν απήγαγε ένα 4χρονο αγοράκι το οποίο έγδαρε και τραυμάτισε θανάσιμα στο στέρνο, όπου χάραξε το αρχικό της «Μ». Λίγες εβδομάδες αργότερα η ίδια δολοφόνησε ακόμη ένα τρίχρονο αγοράκι, που άφησε την τελευταία του πνοή από ασφυξία. Μετά τη δολοφονία οι αρχές συνέλαβαν την ανήλικη Μαίρη που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα με τις αρχές τα αίτια που οδήγησαν τη μικρή στη δολοφονία πήγαζαν από το οικογενειακό περιβάλλον.

Η μικρή είχε εξωθηθεί στην πορνεία από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της, (11 ετών) δεν φυλακίστηκε, αλλά έζησε όλη τη ζωή της εσώκλειστη σε ένα ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς.

Οι Κάθριν και Κέρτις Τζόνες …

Σε ηλικία, μόλις, 13 ετών η Κάθριν αποφάσισε να μιλήσει στον 12χρονο αδελφό της για τον βιασμό που υφίσταντο για χρόνια. Τα δυο αδέλφια ζούσαν με τον πατέρα τους, την κοπέλα του και ένα τρίτο άτομο που δεν είχε κατονομαστεί ποτέ, τον θύτη που βασάνισε τη μικρή για χρόνια. Μετά την εξομολόγησή της στον μικρότερο αδελφό της, η Κάθριν ανακάλυψε ότι τον ίδιο γολγοθά περνούσε και ο Κέρτις.

Τα δυο παιδιά αποφάσισαν να μιλήσουν στους υπαλλήλους της πρόνοιας για την κατάστασή τους, τον πατέρα και την κοπέλα του, ωστόσο κανείς από τους παραπάνω δεν έλαβε σοβαρά τους ισχυρισμούς τους, που χαρακτηρίστηκαν από την αρχή αβάσιμοι.

Έτσι, το 1999 τα παιδιά πήραν το όπλο του πατέρα τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να σκοτώσουν την κοπέλα του πατέρα τους και να τιμωρηθούν με 18 έτη φυλάκισης ο καθένας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ανακρίθηκαν ποτέ και η υπόθεση έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ αποτέλεσαν τους πρώτους ανηλίκους στην ιστορία των ΗΠΑ που τους υπεβλήθη τιμωρία ενηλίκων.

Ο Λαίονελ Τεϊτ

Ο Λαίονελ ήταν μεγάλος θαυμαστής της πάλης. Έτσι, τον Ιούλιο του 1999, μια μέρα που πρόσεχε την μικρή Tiffany Eunick και οι δυο τους άρχισαν να βλέπουν τηλεόραση και να μιμούνται τη πάλη, τη σκότωσε. Ο 14χρονός της είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στην άτυχη 6χρονη και την είχε σκοτώσει κατά λάθος. Όταν κάλεσε τις αρχές ήταν πολύ αργά για το κορίτσι που είχε σταματήσει να αναπνέει και έφερε σημαντικά τραύματα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη.

Επειδή τα τραύματα μαρτυρούσαν τη βάναυση επίθεση του 14χρονου, ο ίδιος αναγκάστηκε να αλλάξει την αρχική κατάθεσή του και να δηλώσει ότι πήδηξε πάνω της από τα σκαλιά. Τιμωρήθηκε με ισόβια φυλάκιση, ωστόσο η ποινή του μειώθηκε σημαντικά, καθώς δεν είχε εξετασθεί η ψυχολογική του κατάσταση και ελευθερώθηκε το 2004….