Θρήνος για την Ολυμπιονίκη, Πηγή Δεβετζή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, η πρώην αθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Φίλιππος αυτοκτόνησε πριν από μια εβδομάδα στην Κεφαλλονιά. Ο 20χρονος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί. Όπως γράφει μάλιστα το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, από όπου κατάγεται.

Όπως είναι φυσικό, η Πηγή Δεβετζή, είναι ψυχολογικό ράκος τις τελευταίες μέρες. Ο πρόωρος και απροσδόκητος θάνατος του 20χρονου φέρνει στον νου της μνήμες από τον χαμό μιας καλής φίλης της, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο, καθώς και από την απώλεια του αγαπημένου πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2012.