Άλλη μια σημαντική απώλεια μετρά ο κόσμος της μουσικής τα τελευταία 24ωρα: πέθανε ο διάσημος Αυστραλός DJ, Adam Sky. 

Ο τρόπος με τον οποίο προκλήθηκε ο θάνατος του Αυστραλού είναι τραγικός, αφού προκλήθηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει μια φίλη του που είχε πέσει από υπερυψωμένο χώρο.

Η φίλη και συνεργάτιδά του, Zoia Lukiantceva, έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της. Ο 42χρονος dj θέλοντας να τη βοηθήσει, πέρασε μέσα από μια γυάλινη πόρτα. Αυτό το πέρασμα αποδείχθηκε μοιραίο για τον ίδιο αφού έκοψε κεντρική αρτηρία του χεριού του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από αιμορραγία.

Ο Adam Sky θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής στην Ασία. O ίδιος είχε ως βάση του τη Σιγκαπούρη, ενώ είχε συνεργαστεί με αρκετούς διάσημους DJ όπως ο David Guetta και ο Afrojack.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός από ανάρτηση που έγινε χθες το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Το μήνυμα έγραφε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο Adam Neat είχε ένα θανατηφόρο ατύχημα καθώς προσπάθησε να βοηθήσει μία φίλη του που κινδύνευε στο Μπαλί στις 4 Μαΐου. Οι συγγενείς και οι φίλοι του θα μεταβούν σήμερα στο Μπαλί. Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογενείας».