Μια οικογένεια στο Αρκάνσας των Η.Π.Α. είδε το περασμένο Σάββατο την περιουσία της να τυλίγεται στις φλόγες, αλλά αυτό αποδείχτηκε ότι δεν ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της. Κι ενώ οι γονείς, Kurtis και Caitlin Sharp, προσπαθούσαν να σβήσουν τις φλόγες που τύλιξαν το σπίτι τους μετά από βραχυκύκλωμα, ο μικρός γιος της οικογένειας, ο 2χρονος Loki, ξέφυγε της προσοχής τους και μπήκε στο σπίτι για να σώσει το κουτάβι του.

O χρονος Loki (Photo: GOFUNDME)

«Θα ήθελα να σας πω να μην παίρνετε ποτέ τα παιδιά σας ως δεδομένα» έγραψε ο πατέρα του μικρού στο Facebook και συνέχισε: «Να χαίρεστε κάθε στιγμή μαζί τους! Σ’ αγαπάμε bubba και γνωρίζουμε ότι είσαι σ’ ένα καλύτερο μέρος τώρα».

Τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά η οικογένεια μαζί με τα παιδιά της βρίσκονταν εκτός σπιτιού. Οι γονείς πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να σβήσουν τη φωτιά και να ζητήσουν βοήθεια. Μέσα στο πανικός τους, όμως, δεν αντιλήφθηκαν τον Loki που είχε μπει μέσα στο σπίτι για να σώσει το σκυλάκι τους. Δυστυχώς, οι προσπάθειες του μικρού ήταν ανεπιτυχείς και εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο σπίτι. Το άψυχο σώμα του εντόπισαν αργότερα οι πυροσβέστες.

Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας Sharp έχουν ξεκινήσει έρανο για να τους βοηθήσουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους μετά από την καταστροφή και για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα κηδεία του γιου τους (εδώ)

*Πηγή: people.com