Θερμό και αισιόδοξο ήταν το κλίμα σήμερα το πρωί στη σημερινή κρίσιμη σύσκεψη στελεχών και παρουσιαστών στον Alpha.

Παρουσία των «δυνατών χαρτιών» του καναλιού της Κάντζας, όπως η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Αγγελική Νικολούλη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Νίκος Μάνεσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο πρόεδρος Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε αποφασισμένος, μαχητής, αισιόδοξος και με χιούμορ και μίλησε για το μέλλον του Alpha.

Έτοιμος να δώσει τη δική του μάχη, τόνισε ότι ο σταθμός θα συνεχίσει να εκπέμπει και ότι το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί, θα τηρηθεί κανονικά (οι προγραμματισμένες πρεμιέρες θα γίνουν κανονικά). Ο κύριος Κοντομηνάς περιέγραψε την κατάσταση και επεσήμανε με πυγμή ότι υπάρχουν λύσεις αλλά δε μπορεί προς το παρόν να τις επιβεβαιώσει.

«Η αλλαγή είναι πρόοδος και ανάπτυξη. Θέλω να δείξετε εμπιστοσύνη στον όμιλο, όπως ακριβώς και ο ίδιος ο όμιλος εμπιστεύεται εσάς. «Μαύρο» στον Alpha δεν θα πέσει! Δεν μπορεί να σιγήσει η φωνή του πρώτου και πιο υγιούς καναλιού της χώρας», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Η συνεδρίαση άφησε την αίσθηση στους εργαζομένους ότι υπάρχουν προγραμματισμένες κινήσεις μέσα από τη νόμιμη οδό, ενώ υπήρξε κατηγορηματική επιβεβαίωση ότι  δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά του.

Όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι ανάλογες αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι η συσπείρωση και η στήριξη είναι αμφίδρομη.