Πώς μπορεί κανείς να ξεχάσει ένα εκατομμύριο ευρώ αναρωτιούνται οι Έλληνες χρήστες του δικτύου – Με φαρμακερές ατάκες, που τσακίζουν κόκκαλα, οι πολίτες προσπαθούν να κατανοήσουν τι ακριβώς ισχυρίζεται ο υπουργός Οικονομίας.

Το έριξαν στην… τρελή και το χιούμορ οι Έλληνες χρήστες του Twitter, επιχειρώντας να «φιλτράρουν» την επικαιρότητα και τα θέματα που απασχολούν τους τίτλους των ειδήσεων. Το θέμα που τους απασχόλησε περισσότερο την Πέμπτη ήταν το «ξεχασμένο» εκατομμύριο του Γιώργου Σταθάκη, ενώ ειδικά αφότου ο ίδιος ο υπουργός παραδέχθηκε πως αυτόν αφορούσαν οι φήμες και επιχείρησε να εξηγήσει την κατάσταση, τον… τίμησαν, χαρίζοντάς του την πρώτη θέση στα trend με το hashtag #stathakis να φιγουράρει στην κορυφή για αρκετές ώρες.

«Πρώτη φορά αριστερά και τι να δω; Ένα εκατομμύριο ευρώ», γράφει ένας χρήστης και ξεκινά την καζούρα, ενώ οι φαρμακερές ατάκες συναγωνίζονται η μία την άλλη σε… δηλητήριο!

twitter-stathakis-ena

Ενώ οι περισσότεροι πάντως απορούν με πολύ χιούμορ για το πώς είναι δυνατόν να ξεχνά κανείς ένα εκατομμύριο ευρώ, ή για το ποιοι είναι και πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι που όντως το ξεχνούν, άλλοι δεν χάνουν την ευκαιρία να… δικαιολογηθούν ποικιλοτρόπως για δικές τους «αμέλειες».

Δείτε περισσότερα στο Protothema.gr