Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση στη χώρα μας έχει χτυπήσει χιλιάδες οικογένειας.

Ανάμεσα στους συνανθρώπους μας που ανεβαίνουν καθημερινά τον δικό τους Γολγοθά είναι και μια 53χρονη μητέρα. Το όνομά της είναι Βασιλική Κλαδιά.

Πρόκειται για μια άνεργη γυναίκα μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού που προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της με μόλις 253 το μήνα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο Open, πριν λίγο καιρό της έγινε έξωση γιατί δε μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιό της ενώ την ίδια στιγμή η 7χρονη κόρη της αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως αποκάλυψε η 53χρονη Βασιλική, πλέον έχει βρει καταφύγιο στο πατάρι του καταστήματος μιας φίλης της ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει δουλειά μιας και η ηλικία της θεωρείται απαγορευτική.

«Γεννήθηκε με προβλήματα στην καρδιά της, είχε μετά όγκους στην κοιλιά. Θέλει ιδιαίτερη φροντίδα το παιδί, έχει περάσει πολλά» λέει, μιλώντας στο Open TV. «Ζούμε στο πατάρι μιας φίλης σε κατάστημα. Ψάχνω απεγνωσμένα για δουλειά. Μόλις ακούν 53 χρονών κάνουν πέρα. Λες και κάτι έχω. Είμαι δυνατή. Τώρα έξι μήνες δεν τα κατάφερα να πληρώσω τα νοίκια και μας πέταξαν έξω. Τώρα τρώμε έξω. Μας έκανε το τραπέζι ένας ιερέας χθες. Φίλοι, γνωστοί, όποιος μπορεί μας φέρνει ένα πιάτο φαΐ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως κάποια στιγμή την είχε πάρει τηλέφωνο μια κυρία η οποία προσφέρθηκε να της δώσει ένα τριάρι και πολλά λεφτά για να ζήσει αξιοπρεπώς με αντάλλαγμα το παιδί της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Open TV