Μπορεί την προηγουμένη του μεγάλου πάρτι εγκαινίων του ανοιχτού shopping mall Nammos Village στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο τα δημοσιεύματα να ήθελαν το Nammos να κλείνει για 48 ώρες με απόφαση της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων), αλλά τελικά τα δεδομένα άλλαξαν. Ναι μεν σύμφωνα με τον έλεγχο των εφοριακών κρίθηκε πως δεν έχουν εκδοθεί 251 αποδείξεις, αξίας 73.000 ευρώ, αλλά στη συνέχεια η επιχείρηση προέβη σε κατάθεση μήνυσης προς τους εφοριακούς για ψευδείς διαπιστώσεις, έτσι τα πολυαναμενόμενα εγκαίνια έγιναν κανονικά.

Μάλιστα, ειδικά για τη βραδιά ήρθαν από το Λονδίνο η Kate Moss και η πρώην Pussycat Doll Nicole Scherzinger, ενώ από τη Νέα Υόρκη πέταξαν μέχρι τη Μύκονο οι new blood του μόντελινγκ Gigi Hadid και Emily Ratajkowski, οι οποίες ήταν και αυτές που έκοψαν με χαμόγελα (και ροζ και κόκκινο φόρεμα αντίστοιχα) την κορδέλα του Nammos Village με XL ψαλίδι – σε μια φωτογραφία που έκανε το γύρω των media διεθνώς.

Ειδικό ρόλο στο event είχε και η Kate Moss, που ανέβηκε στα decks με τον καλό της φίλο DJ Fat Tony για ένα αξέχαστο live DJ set που ξεσήκωσε το κοινό. Ανάμεσα στους διεθνείς παρευρισκόμενους στα εγκαίνια βρέθηκαν και αρκετοί Έλληνες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας και η Δέσποινα Μοιραράκη με το σύζυγό της.

Η 23χρονη Hadid και το super sexy 27χρονο μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski, που παντρεύτηκε πρόσφατα, έμειναν στο Santa Marina Resort & Villas στον Ορνό, από την ιδιωτική παραλία του οποίου έφυγαν την επομένη με σκάφος για να απολαύσουν το μπάνιο τους. Στο Ginkgo Spa του resort βρέθηκε για θεραπείες ομορφιάς και ευεξίας και η Kate Moss – που επέλεξε την παραλία του Nammos για μπάνιο και όχι κάποια περιπλάνηση με σκάφος στις απόμερες παραλίες της Μυκόνου.

Στο opening του Nammos Village βρέθηκε και η Nicole Scherzinger, η οποία, πέρα από την παρουσία της στο μεγάλο πάρτι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των media, εκείνο το 3ήμερο γιόρτασε τα 40ά της γενέθλια στο Nammos (τα έκλεισε στις 29 Ιουνίου, αλλά το πάρτι έγινε την Κυριακή 1η Ιουλίου), κάτι που της έχει γίνει συνήθεια τα τελευταία χρόνια, καθώς επιλέγει σταθερά να κάνει bday party στο κοσμοπολίτικο «νησί των ανέμων».