Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου ενός νεαρού μοντέλου που ανήκει στο πρακτορείο της έκανε γνωστό σήμερα η Κρίστι Κρανά.

Συγκεκριμένα η μάνατζερ μοντέλων αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook πως η 17χρονη Υβέτ, έφυγε από τη ζωή ύστερα από άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννέα μήνες.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram η Κρίστι Κρανά.

Οι συνεργάτες μου κ εγω ειμαστε συγκλονισμενοι. Εφυγε απο την ζωη το μοντελο μας Υβετ μετα απο 9 μηνες σκληρης μαχης με…

Geplaatst door Kristi Krana op Woensdag 3 juli 2019