Θεματικό πάρκο στις ΗΠΑ πληρώνει 600 δολάρια σε ζευγάρια για να μπουν σε φέρετρο για 30 ώρες

Περνάει δύσκολα η σχέση σου με τον φίλο ή τη φίλη σου; Αναζητάτε τρόπους για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και να ξεπεράσετε τα προβλήματα; Αυτό το challenge από την αμερικάνικη εταιρεία θεματικών πάρκων Six Flags ίσως θα έδινε μια ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση, αν ζούσατε στις ΗΠΑ.

Κι αυτό γιατί 30 ώρες σε έναν χώρο μόνο με το έτερον σου ήμισυ, είναι αρκετός χρόνος για να μιλήσετε και να τα βρείτε. Ή αρκετός χρόνος για να σας εκνευρίσει ο άλλος όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υπάρχει όμως ένα catch, μια παγίδα. Ο χώρος που θα πρέπει να κλειστείτε με τον/την σύντροφο δεν είναι πολύ…ευρύχωρος.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Six Flags είχε ξεκινήσε το challenge και αναζητούσε άτομα που θα έμπαιναν σε ένα φέρετρο για 30 ώρες. Αυτός που θα τα κατάφερνε, θα γινόταν πλουσιότερος κατά 600 δολάρια. Φέτος, ανεβάζει επίπεδο τη δυσκολία και αναζητά ζευγάρια για να μπουν σε αυτή τη δοκιμασία.

Φυσικά τα ζευγάρια δεν είναι απαραίτητο να έχουν ερωτική σχέση. Μπορούν να είναι και δύο φίλοι. Αυτοί οι δύο θα κληθούν να μπουν στο φέρετρο στις 4 το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου σε ένα φέρετρο στο πάρκο στο Μέριλαντ και να βγουν από κει μετά τις 10 το βράδυ της επόμενης μέρας.

Οι κανόνες δεν σταματούν εκεί. Μέσα στο φέρετρο δεν επιτρέπονται καθόλου τα κινητά ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, ούτε το κάπνισμα, ούτε φυσικά μπορείς να κάνεις κάποια ανάγκη σου. Για 30 ώρες είναι ο ένας με τον άλλον αντίκρυ ή αγκαλιά.

Το φέρετρο βέβαια δεν θάβεται ποτέ μέσα στη γη, αλλά οι έγκλειστοι έχουν αυτή την εντύπωση. Στο τέλος της δοκιμασίας, η επιτυχία συνοδεύεται από 600 δολάρια, από δύο χρυσά πάσο για όλο το 2020 κι από ένα ακόμα βραβεί σχετικό με ένα Fright Fest που έχουν στην Six Flags.