Για τις ευτυχισμένες μέρες που διανύει μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η Θέλξη ξεκαθάρισε ότι η εγκυμοσύνη της μπορεί να ξάφνιασε ορισμένους αλλά δεν ήρθε καθόλου τυχαία. «Το θέλαμε πολύ και εγώ και ο Παύλος. Όταν εντέλει αντιλήφθηκα ότι είμαι έγκυος, έκλαψα πολύ από συγκίνηση και ευτυχία» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:Παγκόσμια ημέρα κατά του bulling: Ποιοι διάσημοι αστέρες έχουν πέσει θύματα;

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να πέρασε δυσκολίες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της τόνισε: «Ήταν ανυπόστατες φήμες και το θεωρώ τραγικό. Καλό θα ήταν να μην γράφονται ούτε να αναπαράγονται πράγματα που αφορούν τόσο λεπτά και ευαίσθητα ζητήματα αν δεν διασταυρώνονται πρώτα. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν όντως είμαι έγκυος, παρά μια ημέρα γράφτηκε ότι διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα, ενώ ήμουν ήδη επτά μηνών» και συνέχισε λέγοντας στο περιοδικό ΕΓΩ!: «Όταν βγήκε στην δημοσιότητα η είδηση, έγινε ένας μικρός πανικός, γιατί δεν είχα ενημερώσει καν τους συγγενείς μου ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι προληπτική, όμως πάντα πίστευα ότι είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας να μην ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, ιδιαίτερα τους πρώτους μήνες, γιατί ποτέ δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Εγώ, επειδή είχα το πλεονέκτημα να μην είναι εμφανής η κοιλιά μου, το κράτησα κρυφό παραπάνω. Μάλιστα μέχρι τον πέμπτο μήνα έκανα συναυλίες».

Διαβάστε ακόμα:To Τwitter βάζει «στοπ» στο ερωτικό υλικό

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι: «Το όνειρό μου ήταν να παντρευτώ το καλοκαίρι. Θα ήταν ωστόσο βιαστικό αν το έκανα πριν από τον ερχομό του μωρού. Ο γάμος μας και η βάφτιση της κόρης μας θα γίνει τον Σεπτέμβρη, όταν η μικρή μας θα είναι ήδη πέντε μηνών» και απάντησε στις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λέγοντας: «Όχι, δεν θέλω. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να το κάνουμε μόνο για γραφειοκρατικούς λόγους. Ελπίζω να μην είναι απαραίτητο και να παντρευτούμε απευθείας με θρησκευτικό γάμο. Δεν μου αρέσει η ιδέα να πάω τυπικά σε ένα δημαρχείο και να υπογράψω ένα χαρτί».