Ευρηματικός και… θαρραλέος αποδείχθηκε ένας 17χρονος, που γύρισε σε βίντεο μία από τις σκηνές του La La Land, ζητώντας δημόσια από την πρωταγωνίστρια της ταινίας, Emma Stone, να τον συνοδεύει στον σχολικό χορό!

Ο Jacob Staudenmaier, από το Φίνιξ της Αριζόνα, επιστράτευσε τις σκηνοθετικές του ικανότητες και τη βοήθεια των συμμαθητών του για να γυρίσει τη δική του εκδοχή από την εναρκτήρια σκηνή του La La Land.

Ο σχεδιασμός του βίντεο πήρε δύο εβδομάδες και, αφού έγραψε τους δικούς του στίχους επάνω στη μουσική του τραγουδιού Another Day in the Sun, ο 17χρονος έβαλε τους φίλους του να τον βοηθήσουν στο γύρισμα, το οποίο κράτησε δύο ώρες.

Το βίντεο «ανέβηκε» στο YouTube και έγινε αμέσως viral, «αγγίζοντας» τις περίπου 900.000 προβολές μέσα σε τρεις ημέρες, ενώ πέτυχε και τον σκοπό του, καθώς η Emma Stone απάντησε στον μαθητή!

«Jacob, σ’ ευχαριστώ για την καλύτερη πρόταση που μου έχει γίνει ποτέ! Δεν μπορώ να σου εξηγήσω πόσο μεγάλη τιμή είναι για μένα και πόσο πολύ χαμογελούσα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του όμορφα σκηνοθετημένου βίντεο», αναφέρει η ηθοποιός σε επιστολή της προς τον μαθητή και συνεχίζει: «βρίσκομαι στο Λονδίνο για δουλειά, αλλά ελπίζω να περάσεις τέλεια στο χορό του σχολείου. Σου είμαι ευγνώμων που με σκέφτηκες. Σ’ ευχαριστώ. Υ.Γ. Βλέπω μία μικρή ομοιότητα με τον Gosling γύρω από τα μάτια»!