Η κατάσταση της υγείας του Τάκη Μόσχου δυστυχώς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο γνωστός ηθοποιός, περνά δύσκολες ώρες αφού όπως έχει γίνει γνωστό, μετά από ένα διπλό εγκεφαλικό που υπέστη, νοσηλεύεται τους τελευταίους δυο μήνες στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Αν και πριν έναν μηνά είχε ανακοινωθεί πως θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο και θα μεταφερόταν σε κλινική αποκατάστασης τελικά τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστό μέσα από τον ρόλο του στη θρυλική ταινία Γλυκιά Συμμορία, όπως ανακοινώθηκε μέσα από τη σελίδα που έχει δημιουργηθεί στο facebook βρίσκεται σε κώμα. Παράλληλα μέσα από την ίδια δημοσίευση γίνεται έκκληση για αίμα.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ. Όσοι μπορείτε , τα στοιχεία είναι τα παρακάτω : Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ήταν η ανάρτηση που έγινε στο Facebook για τον Τάκη Μόσχο.