Είναι λέων στο ζώδιο, είναι πεισματάρα, κοινωνική, κυκλοθυμική και πολύ συναισθηματική. Ο λόγος για την Demy. Η τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό Forma για τον εαυτό της, εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Η ίδια δεν δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξη χωρίς όμως να ξεπερνά τα όριο.

Τι της αρέσει και τι όχι; Η Demy δηλώνει πως το αγαπημένο της χρώμα είναι το κόκκινο, λατρεύει τη σόουλ μουσική και αγαπημένος της προορισμός είναι η Ισπανία. Από φαγητά δεν αντιστέκεται ποτέ στο σούσι και στα nachos με τυρί, βλέποντας ταινία.

Διαβάστε επίσης: Demy: Δείτε την με την οικογένειά της

Προσέχει όμως τη διατροφή της και πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή της η εξωτερική εμφάνιση;

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι από μικρή έχει υγιεινές συνήθειες από το σπίτι. Όμως δεν περιορίζεται στα φαγητά που έχει αδυναμία, όπως τα γλυκά. Λόγω ηλικίας, έχει καλό μεταβολισμό γι’ αυτό και δεν προσέχει ιδιαίτερα. Στο μέλλον αν χρειαστεί θα προσέξει και θα γυμναστεί εντατικά. Τώρα κάνει personal πρόγραμμα δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα, αν και δηλώνει λίγο τεμπέλα.

Διαβάστε ακόμη: Demy: Δείτε πως είναι χωρίς μακιγιάζ

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τις ατέλειες της, η Demy ανέφερε: «Εννοείται ότι με ενδιαφέρει η εικόνα μου αλλά προσπαθώ να μην το αφήσω να γίνει το βασικό μου μέλημα και το μεγάλο μου άγχος, γιατί μπορεί να παρασυρθείς από αυτό, να χάσεις την ουσία και να βλέπεις μόνο τα αρνητικά. Όπως όλες οι κοπέλες έτσι και εγώ θα κοιταχτώ στον καθρέπτη θα βρω τα σημεία που με ενοχλούν και θα προσπαθήσω να ντυθώ με τρόπο που να με κολακεύει».

Δείτε ακόμη: Demy: Δείτε την με την οικογένειά της  

Η τραγουδίστρια όμως δίνει και τα δικά της tips στους αναγνώστες για μια καλύτερη ζωή. «Καλό ντεμακιγιάζ, σωστή διατροφή, καλός ύπνος,πολύ νερό και βασικά να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας», αποκάλυψε.