Μέρες γιορτινές και ενώ πολύ προγραμματίζουν πως θα τις περάσουν, κάποιοι άλλοι περνούν δύσκολες ώρες. Σίγουρα σε αυτούς ανήκει και η οικογένεια του Δημήτρη Ρίζου. Το τροχαία ατύχημα του γιου, πριν λίγες ημέρες, ήρθε και «πάγωσε» τις ψυχές τους. Η οικογένεια, περνά δύσκολες ώρες, καθώς τα πρώτα 24ωρα μετά την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθει ο άτυχος νεαρός, είναι αρκετά κρίσιμα.

Πολύ άσχημα είναι και ξαδέρφη του νέου, Στεφανία Ρίζου, η οποία θέλησε μέσα από τον πόνο της, να στείλει το δικό της μήνυμα τόσο για το ατύχημα όσο και για τη γενικότερη κατάσταση της οδικής συμπεριφοράς. «Ανοιξιάτικη Κυριακή. Πουλάκια κελαηδούν, ωραίος καιρός για βόλτες. Ένα γ@μ@μ@ν@ κράνος και μια ζώνη θα γλίτωνε τους δικούς σας από πολύ πόνο», έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια Ρίζου, είναι αμέτρητα και όλοι ελπίζουν στο καλύτερο δυνατό για να επανέλθει η υγεία του Απόστολου. Εμείς με την σειρά μας, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και πάνω από όλα κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους.

Untitled

 Δείτε ακόμα:

Δύσκολες ώρες για το Δημήτρη Ρίζο: Ο γιος του στην εντατική μετά από τροχαίο

 Συνελήφθη ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη

Το ξέσπασμα γνωστού τραγουδιστή: «Μπορώ να αμύνομαι από κάτι ρεμάλια που πληγώνουν τους συνανθρώπους τους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store