Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της ζωής της, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

«Προσωπικά έχω περάσει δύσκολα σε διάφορες φάσεις, από την απώλεια του μπαμπά μου και στη συνέχεια την απώλεια άλλων δικών μου ανθρώπων και βίωσα πολύ έντονα τον θάνατο στον πολύ στενό οικογενειακό μου κύκλο. Και στο κομμάτι της δουλειάς δεν ήταν εύκολο να κατακτήσω κάποια πράγματα. Πέρασα πολλές στενοχώριες, απογοητεύσεις, έζησα πώς είναι να κόβουν μια εκπομπή, να δουλεύεις πάρα πολύ κι όμως αυτό να μην εκτιμάται. Δεν είναι ότι μου ήρθαν όλα ρόδινα», δήλωσε στο Νέο Τηλεκοντρόλ.

Και κατόπιν πρόσθεσε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Δεν έχω άγχος αλλά λόγω των αποβολών τα δύο τελευταία χρόνια είναι σαν να είμαι σε μία μόνιμη κατάσταση εγκυμοσύνης. Νιώθω ότι οι ορμόνες μου είναι σε ένα περίεργο σημείο γι’ αυτό -μεταξύ σοβαρού και αστείου- λέω ότι θέλω μετά τη γέννα ο οργανισμός μου να ηρεμήσει. Δεν είμαι αρνητική σε μια τρίτη εγκυμοσύνη αλλά την τοποθετώ χρονικά πολύ αργότερα και όχι μόνο γι’ αυτό τον λόγο, που θα μπορούσε να είναι και εγωιστικός, αλλά θέλω να αφιερώσω χρόνο και στα κοριτσάκια μου».

Διαβάστε ακόμα:

Τσιμτσιλή σε Τσολάκη: «Με τον Κωστόπουλο φταις κοριτσάκι μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο Λευτέρης Ελευθερίου με έχει απογοητεύσει»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store