Η παρουσιάστρια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Ήταν κάτι που είχε προγραμματιστεί; Τι όνομα θα δώσει στο κοριτσάκι της; Διαβάστε τις απαντήσεις της.

«Όχι μόνο δεν το είχα προγραμματίσει, αλλά ούτε το φανταζόμουν. Όταν το κατάλαβα αισθάνθηκα χαρούμενη και ευλογημένη γιατί κατά το παρελθόν έχω βιώσει δύο αποβολές. Τους τρεις πρώτους μήνες δεν το πολυσκεφτόμουν και είχα αποφασίσει ότι θα αρχίσω να ονειρεύομαι όταν ο γιατρός μού πει ότι όλα πηγαίνουν καλά. Μόλις μου το είπε, τότε έκανα τη μικρή εικόνα στο μυαλό μου», τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Τι όνομα θα δώσει στο κοριτσάκι της; Θα προτιμούσε αγόρι; «Είμαστε παραδοσιακοί και θα πάρει το όνομα της πεθεράς μου, Μαίρη. Για να είμαι όμως 100% ειλικρινής, ήθελα αγοράκι για να τιμήσω τον πεθερό μου. Το πρώτο μωρό που είχαμε χάσει ήταν αγοράκι και τότε ζούσε ο πεθερός μου και είχε στενοχωρηθεί πολύ. Ύστερα από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή και του είχα πει: «Μην ανησυχείτε, κύριε Γιάννη, θα κάνουμε ένα αγοράκι και θα είναι ο Γιάννης μας». Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν προγραμματίζεται».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ηλιάκη: Έβαλε το κράνος της και βγήκε βόλτα στην Αθήνα

Τσιμτσιλή σε Τσολάκη: «Με τον Κωστόπουλο φταις κοριτσάκι μου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Κάνει σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Το People στο tablet: Κατέβασέ το κι εσύ μόνο με ένα κλικ