Φρίκη προκαλεί η είδηση της ειδεχθούς δολοφονίας μιας 17χρονης από την αδελφή της με 189 μαχαιριές, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και σε ακρωτηριασμό υπό την επήρεια φαρμάκων. Η Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα είχε συλληφθεί πριν από τρία χρόνια για το έγκλημα στην Αγία Πετρούπολη, αλλά την έκλεισαν σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ωστόσο, οι ρωσικές Αρχές θεωρούν ότι είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη της για «ειδεχθές έγκλημα ιδιαίτερης ωμότητας» που αρχίζει σύντομα, άλλη μια δολοφονία με κίνητρο την παθολογική ζήλια που συγκλονίζει τη Ρωσία. Η 22χρονη αρνείται ότι δολοφόνησε τη 17χρονη αδελφή της, Στεφανία, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη στον σύντροφο της αδελφής της, Αλεξέι Φατέεφ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή η έφηβη. Αλλά η εισαγγελία λέει ότι ο 44χρονος άνδρας δεν είναι ύποπτος, αλλά μάρτυρας στο φρικιαστικό έγκλημα.

Μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση τόνισε πώς βρήκε το διαμελισμένο γυμνό κορμί της 17χρονης επιστρέφοντας από κατάστημα, όπου είχε πάει για να αγοράσει κρασί. Ο ίδιος εμπόδισε την Ελιζαβέτα να το σκάσει και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως είπε. Σύμφωνα με την πολιτική αγωγή η Ελιζαβέτα «έδρασε με ιδιαίτερη ωμότητα», βγάζοντας τα μάτια της αδελφή της. «Τη χλεύαζε, υποβάλλοντάς τη σε τεράστιο πόνο επειδή την αντιπαθούσε. Στη διάρκεια του φονικού της κατάφερε 189 μαχαιριές στο κεφάλι, στον λαιμό, στον κορμό, στα χέρια και στα πόδια. Ενώ έκοψε ακόμη και τα αυτιά της αδελφής της» ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr