Σοκ στη Γερμανία με τον πρώην ποδοσφαιριστή Κριστόφ Μέτσελντερ - Ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει από χθες το βράδυ στη Γερμανία, με την κοινή γνώμη στη χώρα, αλλά και στην Ευρώπη εν γένει, να μαθαίνει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής Κρίστοφ Μέτσελντερ είναι κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.

Ο Μέτσελντερ, που έχει αγωνιστεί σε συλλογικό επίπεδο σε Ντόρντμουντ, Ρεάλ και Σάλκε και έχει παίξει 47 φορές με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, ανακρίνεται και ερευνάται ύστερα από καταγγελία της μέχρι πρότινος κοπέλας του. Η συγκεκριμένη κοπέλα θέλησε να παραμείνει ανώνυμη και ανέφερε στην αστυνομία ότι της έστελνε βίντεο και εικόνες στο WhatsApp που ήταν ακατάλληλου περιεχομένου. 15 απ΄αυτές τις έδειξε ευθύς αμέσως στην αστυνομία.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε γήπεδο στη Ρηνανία  και προπονούσε παιδιά όταν τον πλησίασε η αστυνομία και του ζητήθηκε να μεταβεί μαζί τους στο σπίτι του στο Ντίζελντορφ. Εκεί η αστυνομία έψαξε το σπίτι, αλλά δεν προχώρησε σε σύλληψη του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή.

Ήδη έχουν κατασχεθεί ο υπολογιστής και το κινητό του και αν αποδειχτεί αληθινή η καταγγελία, τότε ο Μέτσελντερ θα δικαστεί για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.