Το τελευταίο  αντίο στην Σοφία Κοκοσαλάκη είπαν πριν από λίγη ώρα η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι.

Η μητέρα και ο πατέρας της ήταν τα πρόσωπα που αποτυπώνουν περισσότερο απ΄όλους τον πόνο γι΄αυτή την πρόωρη και άδικη απώλεια της σχεδιάστριας.

Οι δυο τους προσπαθούσαν να στηρίξουν ο ένας τον άλλο κατά την πορεία τους προς το νεκροταφείο Κηφισιάς, ενώ και ο θείος της είναι μια τραγική φιγούρα. Ενδεικτικά και πολύ συγκινητικά είναι τα λόγια του λίγο πριν γίνει η ταφή της ανηψιάς του.

Το τελευταίο «αντίο» στη Σοφία Κοκοσαλάκη: Έγινε η κηδεία της σχεδιάστριας

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έφυγες από κοντά μας. Αυτά τα λόγια είναι βγαλμένα από τα βάθη της καρδιά μου. Εδώ μαζευτήκαμε όλοι για να σε συνοδεύσουμε στην τελευταία σου κατοικία. Ήρθες στη ζωή και πέρασες στην μακαριότητα και την αιωνιότητα με το έργο σου. Σοφία, έχεις τιμήσει την Ελλάδα και έκανες περήφανη όλη την οικογένεια και είμαι περήφανος που σε είχα ανίψια και βαφτιστήρα. Η παρακαταθήκη που αφήνεις είναι πλούσια και μοναδική, όμως το κυριότερο για εμάς είναι η διάδοχος σου. Το κενό είναι τεράστιο και αβάσταχτο. Η επάρατη αγιάτρευτη αρρώστια δεν σε βασάνισε για πολύ καιρό όπως θα μπορούσε. Καλό ταξίδι Σοφία μας».