Δεν θέλει να μπαίνει σε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Όταν την ρωτούν για το πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφο της, Γιώργο Ανδρίτσο, απαντάει απλά ότι είχε πολλή θέληση και πυγμή. Την διεκδίκησε πολύ και με τη σωστή συμπεριφορά του την κέρδισε. Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για τους ενδοιασμούς που είχε αναφορικά με σχέση με μικρότερο άνδρα.

«Ασφαλώς με προβλημάτισε η διαφορά ηλικίας. Δεν μου έχει ξανατύχει να είμαι με κάποιον έντεκα χρόνια μικρότερο μου, γιατί δεν με έλκυαν οι νεότεροι άντρες. Οπότε ήταν κάτι ξένο για μένα. Όσο ανοιχτόμυαλοι και αν είμαστε, όταν έρχεται κάτι καινούργιο και διαφορετικό στη ζωή μας μπορεί να μας τρομάξει ή να μας βγάλει στην επιφάνεια φόβους που δεν πιστεύαμε ότι είχαμε. Είχα πολλούς ενδοιασμούς που μπορούν να ξεκινούσαν από ερωτηματικά του τύπου: “Θα έχουμε σημείο επαφής;” και να κατέληγαν στο “τι θα γίνει αν τελικά σοβαρέψει;”. αλλά η συμπεριφορά του διέλυσε όλους τους προβληματισμούς που είχα», δήλωσε στο ΟΚ! η διακοσμήτρια.

Μπορεί εκείνη να είχε τους ενδοιασμούς της, ωστόσο η οικογένεια τόσο η δική της όσο και του συντρόφου της δεν είχε κανένα πρόβλημα. Οι φίλοι της μάλιστα την παρότρυναν. «Όλοι ήταν υπέρ αυτής της σχέσης. Και οι φίλοι μου και οι γονείς μου, όπως και οι δικοί του γονείς. Εγώ ήμουν εκείνη που είχα το πρόβλημα και ας μου έλεγαν όλοι: “Είσαι τρελή!”. Μου πήρε περίπου ένα χρόνο μέχρι να καμφθούν οι αντιστάσεις που είχα».

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημοι με διαφορά ηλικίας: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά

Πρωινό mou: Για ποιο ζευγάρι σχολίασαν «Θα τον ξεζουμίσει»;

Ναταλία Γερμανού: Η απάντησή της στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με το Μάνο Ιωάννου

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store