Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση της σύλληψης του πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Μανώλη, έπειτα από ένταλμα για χρέη προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Μαζωνάκης πέρασε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής το πρωί της Μεγάλης Τρίτης. Ο ίδιος κατηγορείται για χρέη στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία, ύψους 500.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, τα χρέη αυτά προήλθαν σταδιακά από το 2002 έως το 2013 από την λειτουργία τεχνικής εταιρίας στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, η οποία άνηκε στον πατέρα του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον Ιανουάριο του 2013, ο Μανώλης Μαζωνάκης συνελήφθη και πάλι για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 420.000 ευρώ, έπειτα από ένταλμα της αστυνομίας της Νίκαιας. Τότε, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο τμήμα της περιοχής του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ωστόσο έκανε διακανονισμό για τη σταδιακή αποπληρωμή του χρέους, με αποτέλεσμα να αφεθεί και πάλι ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Έχω κάνει σεξ σε εκκλησάκι»

Παντελής Καναράκης: Το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Το ξέσπασμα γνωστού τραγουδιστή: «Μπορώ να αμύνομαι από κάτι ρεμάλια που πληγώνουν τους συνανθρώπους τους»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store