Εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer Κύπρου, καθώς στην Μαρικάρ Βαλντέζ ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στην τρίτη βαλίτσα που ανασύρθηκε, σήμερα το πρωί, από την Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο.

Η βαλίτσα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση του serial killer Νίκου Μεταξά και η συγκεκριμένη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στην Κόκκινη Λίμνη μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αυτοψία πραγματοποίησε ομάδα ιατροδικαστών, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα η σορός ήταν δεμένη σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ στη βαλίτσα εντοπίστηκαν πλάκες από πεζοδρόμιο…

Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας λίγο μετά τις 11:00, ενώ στην Κόκκινη Λίμνη λίγο μετά τις 12:00 έφτασε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του έκανε λόγο για αγριότητα και θηριωδία.

Ο ίδιος μίλησε για κάτι πρωτοφανές, κάτι που δεν έχει ξαναβιώσει στα 42 χρόνια της καριέρας του στο αστυνομικό σώμα.  Παράλληλα, οι επικεφαλής των κυπριακών αναλυτικών αρχών αναζητούν τρεις γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε ο «Ορέστης» στο διαδίκτυο.

Ο Νίκος Μεταξάς την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο. Αύριο θα μεταφερθεί ο εξοπλισμός στη Λίμνη Μεμί και την Πέμπτη θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών με ρομποτική κάμερα.

Με στοιχεία από Philenews και reporter.com.cy