Η περασμένη εβδομάδα έριξε τους προβολείς στον Sean Penn για πολλούς και διαφορετικούς λόγους! Και κυρίως για το ρόλο του στη σύλληψη του El Chapo.

8/1/16 Ο φυγάς

Joaquín «El Chapo» Guzmán Loera, ο διάσημος Μεξικανός μεγαλέμπορος ναρκωτικών και φυγάς από τον περασμένο Ιούλιο, συλλαμβάνεται όταν οι αστυνομικοί μαθαίνουν πως ο Penn του έκανε συνέντευξη για το Rolling Stone, ακολουθούν τα νήματα και βρίσκουν τον El Chapo που είχε αποδράσει από τις φυλακές τον Ιούλιο (ο ηθοποιός στο παρελθόν έχει κάνει συναντήσεις τόσο με το μακαρίτη ηγέτη της Βενεζουέλας Hugo Chavez, όσο και με Ιρανούς ηγέτες).

9/1/16 Η συνέντευξη

Το περιοδικό Rolling Stone κυκλοφορεί με τον Penn να έχει πάρει συνέντευξη από τον περιβόητο El Chapo. Ο ηθοποιός λέει πως σε όλο αυτό τον βοήθησε η ηθοποιός Kate del Castillo, με την οποία ο βαρόνος της κοκαΐνης ήρθε σε επαφή μετά τα υποστηρικτικά μηνύματα που είχε δημοσιεύσει για αυτόν στο twitter. Ο El Chapo είχε προτάσεις από ανθρώπους του Χόλιγουντ να κάνουν τη ζωή του ταινία, αλλά ο ίδιος εμπιστεύτηκε την Castillo για να του κάνει αυτές τις επαφές. Ο Penn έμαθε για την επικοινωνία του El Chapo με τη Μεξικανή ηθοποιό μέσω κοινού γνωστού τους και εκείνη μεσολάβησε για να κλειστεί η συνέντευξη που έγινε επί επτά ώρες, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας.

9/1/16 Ξανά μαζί

Ο Penn διοργανώνει το γκαλά Help Haiti Home στο Λος Άντζελες, καταφτάνοντας χέρι-χέρι με την πρώην σύζυγό του Madonna, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα, εκείνη τον υπερασπίστηκε σε δίκη, διαψεύδοντας τις φήμες πως όταν ήταν μαζί χειροδικούσε επάνω της. «Σε αγαπώ από την πρώτη στιγμή που έριξα πάνω σου το βλέμμα μου» είπε η σταρ στο λόγο που έβγαλε στο γκαλά.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.