Μπορεί για εμάς να είναι ο απόλυτος σταρ και ο Σάκης της καρδιάς μας, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής είναι και πατέρας και μάλιστα τριών υπέροχων παιδιών. Της εξάχρονης Αναστασίας, των τριών ετών Αλέξανδρο και την ενός έτους Αριάδνη.

Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε σε πρόσφατή συνέντευξή του, για τον πιο σημαντικό ρόλο του, αυτό του μπαμπά και μάλιστα, αποκάλυψε, κάτι που έχει κάνει στην μεγάλη του κόρη, Αναστασία και το μετάνιωσε στην πορεία.

«Από τότε που έγινα μπαμπάς είναι σαν να αποκαλύφθηκαν κάποιες καινούργιες αισθήσεις μου. Αλλά πάντα είχα ένα δέσιμο με τα παιδιά και να πω και την αλήθεια, πάντα ήμουν έτοιμος να κάνω παιδιά», είπε ο Σάκης Ρουβάς και πρόσθεσε «Με τα τρία παιδιά, έχει υπάρξει μια ισορροπία στο σπίτι πολύ καλή. Με τα δύο ήταν πιο πολωμένα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γινόταν, αν ερχόταν και ένα τέταρτο, αλλά τα παιδιά θέλουν χρόνο και νομίζω πως τώρα είμαστε πολύ καλά».

Οι θαυμάστριές του και πιο συγκεκριμένα οι Ρουβίτσες μπορεί να μαγεύονται με την παρουσία του Σάκη, στην σκηνή και να ονειρεύονται να βρεθούν κάποια στιγμή στο πλάι του, ενώ τραγουδάει, τα παιδιά όμως, φαίνεται ότι έχουν διαφορετική άποψη και αντίδραση.

Συγκεκριμένα, η μικρή Αναστασία, είχε βρεθεί στην σκηνή σε συναυλία του μπαμπά της και δεν της άρεσε τόσο πολύ. Αν και την κράταγε στην αγκαλιά του και της τραγούδησε «Δεν έχει σίδερα η καρδιά μου».

«Δεν ξέρω πώς επιδρά στην ψυχοσύνθεση της όλο αυτό με την διασημότητα. Νομίζω πως είναι μικρή ακόμη. Την είχα πάρει σε συναυλία μου στην Ολυμπία, όταν ήταν 4, και το είχα μετανιώσει μετά. Είχε αντιδράσει. Δεν μπορούσε να αντιληφθεί όλο αυτό που συνέβαινε με τον μπαμπά της» είπε ο Σάκης Ρουβάς για το συμβάν.

sakis rouvas

Διαβάστε ακόμα:

Σάκης Ρουβάς: Το νέο στοίχημα!

Ο Σάκης Ρουβάς απαντά αν θα ήθελε να είναι κριτής στο The Voice: «Ακόμα μαθαίνω πράγματα…»

Σάκης Ρουβάς live: 5 λόγοι που δεν πρέπει να χάσετε το The Ace of Hearts Tour

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store