Δεν φοβάται να κάνει αλλαγές και να πειραματίζεται. Τόσο στο στυλ του, όσο και στα μαλλιά του. Μακριά, με χαίτη, κοντοκουρεμένα. Αυτή τη φορά όμως ο Σάκης Ρουβάς κάνει ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας να αλλάξει το σήμα κατατεθέν του, το χρώμα των μαλλιών του.

Δες εδώ, Συνέντευξη τύπου: O Σάκης Ρουβάς στις Βάκχες Στη φωτογραφία που μόλις ανέβασε στο twitter του, ο Έλληνας star παρουσιάζει σε όλους τους ηλεκτρονικούς φίλους του το ξανθό χρώμα των μαλλιών του, για τις ανάγκες του καινούργιου ρόλου.

Συνοδευτικό της φωτογραφίας η φράση «Ηρθα Στη γη της Θηβας, Διος παις, Διόνυσος», ένα μικρό απόσπασμα από τα λόγια που θα πει ως Διόνυσος στην παράσταση «Βάκχες».

Οι Βάκχες του Ευριπίδη θα κάνουν work in progress στις 9 Ιουλίου στο Ευριπίδειο θέατρο Σαλαμίνας με είσοδο 5 ευρώ για όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Επίσημη πρεμιέρα η παράσταση θα κάνει στο φεστιβάλ Φιλίππων στις 13 και 14 Ιουλίου. Με την πανελλαδική της περιοδεία η παράσταση θα υποστηρίξει το νέο έργο του συλλόγου ελπίδα στον οποίο πρέσβης είναι ο Σάκης Ρουβάς.