Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της κόρης του και ακόμη μιας γυναίκας που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση αποφάσισε να δώσει ο 70χρονος σκηνοθέτης Ρομπ Κοέν στο Page Six.

Ο Κοέν κατηγορείται συγκεκριμένα  ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα, με την οποία συναντήθηκε το 2015 στη Νέα Υόρκη. Η γυναίκα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, είπε ότι ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου είχε οδηγηθεί υπό την επήρεια ουσιών που της είχε χορηγήσει κρυφά ο σκηνοθέτης

«Δεν έχω ποτέ επιτεθεί, βιάσει υπό την επήρεια ουσιών και ούτε έχω κακοποιήσει κανέναν» αναφέρει ο σκηνοθέτης και συνεχίζει αναφερόμενος στις κατηγορίες της κόρης του που τον θέλουν να την κακοποιούσε συστηματικά όταν εκείνη ήταν παιδί : «Αυτή η απεχθής εκστρατεία που η κόρη μου διεξάγει εναντίον μου και η καταγγελία της επιβεβαιώνεται μόνο από τη μητέρα της και  αναρωτιέμαι γιατί μου συμβαίνει».

Ο Ρομπ Κοέν έχει σκηνοθετήσει πολύ γνωστές ταινίες, όπως The Fast and the Furious, Alex Cross, The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor. Η κόρη του επιμένει στις καταγγελίες της, ενώ η μητέρα της υποστηρίζει ότι έχει και η ίδια υπάρξει μάρτυρας σε τουλάχιστον ένα επεισόδιο κατά το οποίο ο Κοέν παρενόχλησε σεξουαλικά τη μικρή.