Υπάρχουν κάποια προβλήματα που δεν μπορεί να λύσει ούτε ο ίδιος ο Iron Man. Και που δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί και να τα προβλέψει κανένας superhero, όσες δυνάμεις και να είχε. Διότι τι κάνεις όταν απέναντι σου έχεις τον μεγαλύτερο fan σου, ο οποίος δεν είναι καν δυο ετών και σε κοιτάζει με μάτια βουρκωμένα;

Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισε ο Robert Downey Jr. όταν γνώρισε τον Jaxson Denno. Ο πιτσιρίκος δεν έβλεπε την ώρα να γνωρίσει τον αγαπημένο του ήρωα και αν και ο Robert στεκόταν μπροστά σου σε απόσταση αναπνοής, ο Jaxson δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει με λυγμούς. Διότι φυσικά, στο παιδικό μυαλό του περίμενε πως μπροστά του θα έχει τον Iron Man με την αντίστοιχη ενδυμασία και ικανότητες.

O Downey μπορεί να μην είχε υπερδυνάμεις, είχε όμως ότι χρειάζεται για να ηρεμήσει τον 1,5 έτους Jaxson. Του εξήγησε πως απλώς δεν φορούσε τη στολή του και ο μικρός αναγνώρισε τελικά τόσο το πρόσωπο όσο και τη φωνή του αγαπημένου του ήρωα και το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του σε χρόνο dt.