Είναι άτακτη, εκκεντρική και ταλαντούχα και θεωρείτε από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως. Τα τραγούδια της γίνονται αμέσως hit και οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ιέρεια της pop μουσικής εκτός από φωνή διαθέτει και μια εντυπωσιακή εμφανίσει και στυλ που προσπαθούν να αντιγράψουν χιλιάδες κοριτσάκια (νεαρά και μεγαλύτερα) σε όλο τον κόσμο. Η ίδια ξέρει να επιλέγει το look και τα ρούχα που αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία.

Διαβάστε ακόμα: Τόνια Σωτηροπούλου: Η αναφορά στη σχέση της με τον Γεωργούλη και η ειρωνία του Αλεξάνδρου

Η Rihanna από μικρό κορίτσι φαινόταν ότι θα κέρδιζε τα πλυθεί και θα εντυπωσίαζε με την εμφάνιση της. Από την φωτογραφία, που την δείχνει κοριτσάκι, καταλαβαίνουμε ότι θα εξελισσόταν σε μια όμορφη γυναίκα.

Το γλυκό κορίτσι που απεικονίζεται στην φωτογραφία γελάει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις είναι τα πλούσια μαλλιά της, που είναι πιασμένα σε κότσο.

Διαβάστε ακόμα: Η Συλβί Γκιγιέμ και ο Άκραμ Κανστο Μέγαρο Μουσικής

H Rihanna όπως γνωρίζουμε έχει εμμονή με τα μαλλιά της και τα τελευταία τρία χρόνια έχει δοκιμάσει όλα τα χρώματα και τα μήκη χωρίς ακόμα να κατασταλάξει σε ένα συγκεκριμένο. Η ίδια γνωρίζει ότι οι πειραματισμοί στην εμφάνιση της και το εκκεντρικό στυλ που ακολουθεί τραβάει την προσοχή και ενισχύει την δημοτικότητα της .

Εμείς την θεωρούμε εντυπωσιακή και sexy ότι στυλ και look επιλέγει.

Κατεβάστε το People στο iPad