Πού αρχίζουν και πού τελειώνουν τα όρια μας ως επιβατών κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης πτήσης; Η φωτογραφία που τράβηξε ένας ταξιδιώτης έχει κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Γιατί; Γιατί η συνεπιβάτις του στο μπροστινό κάθισμα αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της λυτά στο κάθισμα της, καλύπτοντας ωστόσο και το μέρος στο οποίο ήταν τοποθετημένο το δικό του τάμπλετ…

«Πού είναι ένα ψαλίδι, όταν το χρειάζεσαι;», έγραψε χαρακτηριστικά ως λεζάντα στη φωτογραφία που πόσταρε σε σχετικό γκρουπ στο Facebook και αυτομάτως ένας τεράστιος διάλογος -για το πού τελειώνουν και πού αρχίζουν τα όρια μας ως επιβατών, τι πραγματικά είναι αγενές και εγωιστικό ως συμπεριφορά και άλλα παρόμοια- ξεκίνησε.

Κάποιοι επέκριναν την κίνησή του να τη φωτογραφίσει, κάποιοι υπενθύμισαν ότι δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους αιχμηρά αντικείμενα στις πτήσεις και κάποιοι τόνισαν ότι με μία ευγενική παρατήρηση ίσως θα μπορούσε να έχει λήξει το όλο θέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που κάποιος επιβάτης κάνει ό,τι θέλει και ό,τι του κατέβει, αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί τους συνεπιβάτες του – και ναι, αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια…

ΠΗΓΗ: DailyMail.com