Το πάρτι είχε ξεκινήσει από νωρίς στην Πλατεία Συντάγματος, ωστόσο, μόνο κατά την αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του νέου έτους έγινε αντιληπτό το φαντασμαγορικό show που είχε στηθεί στην καρδιά της Αθήνας.

       Η πρωτεύουσα με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, και με βασικό διοργανωτή τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, αποχαιρέτισε το 2019:  ένα μεγάλο show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη έδινε τόνο και ρυθμό στην πόλη με τα χιλιάδες προβλήματα της καθημερινότητας.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ, ενώ τη μουσική επένδυση της βραδιάς υπέγραφαν οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας.

Μαζί τους on stage βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin, ενώ τους καλλιτέχνες πλαισίωσε η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves!

Η Josephin επί σκηνής

Ο Χρήστος Μάστορας

Ήβη Αδάμου και Demy έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς!

Ας σημειωθεί ότι στο πλευρό του Δημάρχου Αθηναίων βρισκόταν η σύζυγός του, δημοσιογράφος και βασική anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, καθώς και ο μικρός γιος του κυρίου Μπακογιάννη, Παύλος.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με τη Νάντια Μπουλέ