Στο ΌΛΑ ΤΡΕΛΑ βρέθηκε καλεσμένη η Τατιάνα Στεφανίδου και αφού σχολίασε τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε και για επικείμενη συνεργασία με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Μετά από ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη, αν θα έκανε πρωινή εκπομπή με τον σύζυγο της, ως άλλο δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά και Κωστόπουλος-Μπαλατσινού, η παρουσιάστρια του Μίλα, απάντησε δίχως πολύ σκέψη και με μεγάλη σιγουριά: «Θα ήταν ύβρις για τον Ευαγγελάτο να παρουσιάσει πρωινάδικο».

Η παρέα του Πρωινού, βλέποντας το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό ΌΛΑ ΤΡΕΛΑ, τοποθετήθηκε επί του θέματος, με πρώτη την Σάσα Σταμάτη, να επιτίθεται και να απαντά στην Τάτι, όπως την αποκάλεσε: «Ο Ευαγγελάτος τι είναι; Πάπας;» και συνέχισε λέγοντας: «Τσαντίστηκε κιόλας, με την ερώτηση η Στεφανίδου. Η ύβρις που είπε είναι χοντρό» και πρόσθεσε: «Από το να δείχνεις παιδάκια και μαγαζιά με κρυφές κάμερες καλύτερα να κάνεις πρωινό» (εννοώντας την εκπομπή του δημοσιογράφου Αποδείξεις) και τόνισε: «Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Ποτέ μην λες ποτέ».

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε στο να πίνει τον καφέ του και δεν έδινε σημασία. Απαξιώνοντας, τις δηλώσεις της Στεφανίδου κατά κάποιο τρόπο. Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, φάνηκε να υποστηρίζει λιγάκι την άποψη της Τατιάνας Στεφανίδου λέγοντας ότι: «Το πρωινό μπορεί να μην είναι του στιλ του Νίκου Ευαγγελάτου» και πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος έχει κάνει πέντε δημοσιογραφικές επιτυχίες και δεν μπορεί να κάνει μαγειρική» με τον Λιάγκα να λέει: «Γιατί κάνω εγώ μαγειρική;».

Φύλλο και φτερό έκαναν τις δηλώσεις τις Στεφανίδου, αλλά ο Λιάγκας τσιμουδιά. Κάτι παραπάνω θα ξέρει. Πολλές φορές η σιωπή είναι χρυσός.