Μ’ ένα βιβλίο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της η Πόπη Μαλιωτάκη και να μιλήσει για όσα έζησε δίπλα στον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, ως πρώην σύζυγός του. Ο τίτλος είναι Όσα δεν είπα για τον Μπάμπη και η Espresso ήδη προδημοσιεύει αποσπάσματα αυτού του βιβλίου.

«Θέλω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και όχι να πυροδοτήσω νέες ίντριγκες. Αρκετά! Άλλωστε πολλά από τα πρόσωπα τα έχω συγχωρήσει και θέλω μέρος από τα έσοδα αυτού του βιβλίου να τα δώσω στους γονείς του Μπάμπη, τα πεθερικά μου, που τα βγάζουν δύσκολα οικονομικά και δεν είχαν χρήματα ούτε για τα εισιτήριά τους για να πάνε στο νεκροταφείο και να ανάψουν το καντήλι στον τάφο του».

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω μετανιώσει για πολλά»

Στο βιβλίο δεν αναφέρονται ονόματα των προσώπων που είχαν κάποιου είδους σχέση μ’ εκείνη ή τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, έχει φροντίσει η περιγραφή του καθενός να είναι τόσο χαρακτηριστική που δεν χωρά καμία αμφιβολία για το άτομο στο οποίο αναφέρεται κάθε φορά.

Οι λεπτομέρειες για γεγονότα που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα αναμένεται να προκαλέσουν ταραχή σε κάποιους και δικαίωση σε κάποιους άλλους.