Ένα post στο Facebook ήταν ικανό να δημιουργήσει αναστάτωση, να φέρει στην επιφάνεια διάφορα θέματα περί AIDS, να διαχωρίσει τις έννοιες αλλά και να δημιουργήσει συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, εμφανίσεις επί εμφανίσεων, δηλώσεις επί δηλώσεων κοκ.

Ο λόγος φυσικά για το Γρηγόρη Βαλλιανάτο και όλα όσα έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα για το ότι είναι οροθετικός.

Ορισμένοι τάχθηκαν υπέρ του και άλλοι εναντίον του. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αντιδράσεις είναι πολλές και δεν σταματούν. Σήμερα ο Νίκος Σούλης, με αφορμή την εμφάνιση του υποψήφιου δημάρχου στο Πρωινό mou και την αποκάλυψη ότι έχει υπάρξει συνοδός από επιλογή και ευχαρίστηση, έγραψε στο twitter του: «Φτάνει Βαλλιανάτε δεν είμαστε όλοι οι ομοφυλόφιλοι βίζιτες… Μίλα για τον εαυτό σου και χ@σ@ μας εμάς… γκε γκε;»!

Διαβάστε επίσης: Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Η ευχή στον Κασιδιάρη, οι σκληρές απειλές και το AIDS που του καθόρισε τη ζωή

Δεν ήταν όμως ο μόνος που «κάρφωσε» με το λόγο του τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Ο Κώστας Βαξεβάνης λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Ο Βαλλιανάτος δήλωσε «είμαστε όλοι φασίστες» ενώ δεν ήταν, αλλά δεν δήλωσε «είμαστε όλοι οροθετικοί» όταν συνέλαβαν οροθετικές ενώ ήταν» και στη συνέχεια συμπλήρωσε «Ο Βαλλιανάτος δήλωσε πως ήταν συνοδός αντρών. Αποστόμωσε όσους τον έλεγαν ανεπάγγελτ». Οι αντιδράσεις των followers του δημοσιογράφου ήταν πολλές και κάποιες ακραίες. Κι ενώ αρχικά ο Κώστας Βαξεβάνης κράτησε ουδέτερη θέση, φαίνεται δεν άντεξε και απάντησε σε έναν follower: «Ασχολήσου με τον οικείο σου Κωστοπουλισμο. Άσε τα άλλα για άλλους».

Διαβάστε ακόμα: Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Το είπα για να μην το βγάλουν άλλοι στην προεκλογική εκστρατεία»