Κόκκινο κρασί πάνω σε λευκό νυφικό; Κακή τύχη, μεγάλη γρουσουζιά. Θυμάστε τη Charlotte (Sex & the City) που έκλαιγε απαρηγόρητη, επειδή έσταξαν μερικές κηλίδες από κρασί στο δεύτερο γάμο της με το δικηγόρο Harry Goldenblatt;

Aν δείτε το Chanel νυφικό που φόραγε η Keira Knightley στο γάμο της πέρσι το Μάιο δεν θα το αναγνωρίσετε. Είναι καλυμμένο με κόκκινους λεκέδες. Ευτυχώς, αυτό δεν έγινε την ημέρα του γάμου της -που θα ήταν μεγάλη καταστροφή, αλλά για ποιο λόγο να σας βομβαρδίσουμε με παλιές ιστορίες;- αλλά σε ένα πρόσφατο φιλανθρωπικό γκαλά στο οποίο έκανε εντυπωσιακή, αλλά ανακυκλωμένη εμφάνιση φορώντας το στράπλες νυφικό μέχρι το γόνατο που μετέτρεψε σε φόρεμα. «Έχει κόκκινους λεκέδες παντού, γιατί κάποιος από την παρέα μου ήταν απρόσεκτος. Δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ζημιά είχε γίνει μέχρι που έφτασα σπίτι». Από την άλλη, δε λυπάται τόσο, γιατί ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και το φόρεμα έκανε τον κύκλο του. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο cool είναι η πρωταγωνίστρια της Anna Karenina δήλωσε ότι ακόμα και αν δεν αφαιρεθεί ο λεκές δεν θα κάτσει να σκάσει. «Αν δεν γίνεται, θα είμαι ευτυχισμένη με την ανάμνηση μιας ωραίας βραδιάς και την ιστορία του πώς καταστράφηκε το φόρεμα».

Όταν πάλι δεν κυκλοφορεί με Chanel φορέματα της αρέσει να αράζει στον καναπέ του σπιτιού της και να βλέπει ποδόσφαιρο παρακολουθώντας την κριτική και τις παρατηρήσεις του πρώην άσου Gary Neville για το Sky Sports.

Διαβάστε ακόμα

 Το People στο tablet: Κατέβασέ το κι εσύ μόνο με ένα κλικ

Θέλξη: «Ο γάμος μας και η βάφτιση της κόρη μας θα γίνει τον Σεπτέμβρη»

Παπαρίζου-Καψάλης: Νωρίτερα ο γάμος τους μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision

Σήμερα γάμος γίνεται: Τα ωραιότερα τραγούδια για τον πρώτο σας χορό