Αυτές τις Άγιες ημέρες, το τηλεοπτικό σκηνικό αλλάζει, όλη την Μ. Εβδομάδα τα κανάλια προβάλουν σειρές που αφορούν τους βίους και τα πάθη του Χριστού. Η ιστορία και το περιεχόμενο της κάθε ταινίας, εκφράζει τις ίδιες ιστορίες, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν υποδυθεί αυτούς τους ρόλους, έχουν γραφτεί δεκάδες άρθρα και κείμενα, τόσο για το ταλέντο όσο και για το στίγμα που έχει αφήσει το κάθε πρόσωπο μετά από αρκετές επαναλήψεις μες τα χρόνια. Ο κάθε ηθοποιός, στιγματίστηκε μέσα από τον ρόλο του Χριστού και η τρυφερή ιστορία του, με την «Μαρία Μαγδαληνή» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε ιστορία. Στην πραγματικότητα όμως η αγαπημένη στην καρδιά του καθενός είναι διαφορετική.

Την μεγαλύτερη συγκίνηση με την ενσάρκωση του Χριστού είναι από την σειρά ο «Ιησούς από την Ναζαρέτ» με τον ο Robert Powell, να υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο. Αυτή που στην πραγματικότητα υπήρξε η «Μαρία Μαγαληνή» της καρδιάς του, ήταν η χορεύτρια Babs Lord με την οποία γνωρίστηκαν λίγο πριν υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν και απέκτησαν δυο παιδιά.

Στα «Πάθη του Χριστού» του Mel Gibson, ο James Caviezel ενσάρκωσε εξαιρετικά τον ρόλο του Ιησού. Στην πραγματικότητα η «Μαρία» της καρδιάς του είναι δασκάλα, όπου το 1996 ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους υιοθέτησαν δυο παιδιά από την Κίνα.

Μπορεί ο Chris Sarandon να υποδύθηκε εξαιρετικά τον ρόλο του στην ταινία «The Day Christ Died» αλλά στην πραγματικότητα η ζωή δεν του φέρθηκε το ίδιο καλά. Μπορεί να ερωτεύθηκε κεραυνοβόλα την ηθοποιό Susan Sarandon και να παντρεύτηκαν για να σφραγίσουν την αγάπη τους, αλλά ύστερα από λίγο καιρό, το διαζύγιο τους χτύπησε την πόρτα.

Για τον Jeffrey Hunter το remake της ταινίας «Ο Βασιλεύς των Βασιλέων» αποδείχτηκε σταθμός στην καριέρα του ηθοποιού. Ο ίδιος στην πραγματικότητα, έχει υπάρξει δυο φορές παντρεμένος, μια με την γοητευτική ηθοποιό Barbara Rush αλλά χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου και παντρεύτηκε ξανά την επίσης ηθοποιό Emily Mclaughlin.

Στα ίδια πλάισια κινήθηκε και ο Μax Von Sydow που μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα από την ωραιότερη ιστορία του κόσμου αλλά έχει δυο γάμους στο ενεργητικό του. Ο πρώτος με την ηθοποιό Christina Olin με την οποία απέκτησαν δυο γιους και χώρισαν, και ο δεύτερος με μια Γαλλίδα σκηνοθέτη με την οποία απέκτησε επίσης δυο ακόμα παιδιά.

 Δείτε το απόσπασμα


 Δείτε ακόμα

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μια ζωή παλεύουμε να γίνουμε γνωστοί κι όταν γινόμαστε, φοράμε σκουφί και γυαλί»

Η καλόγρια του The Voice «ξαναχτυπά» με το… Girls Just Wanna Have Fun

Πέτρος Φιλιππίδης και υιός, προκαλούν στο διαδίκτυο με άσεμνη χειρονομία

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store