Είναι γνωστή για την φιλοζωική της δράση και για μία ακόμα φορά επέλεξε έναν εκκεντρικό τρόπο για να περάσει το μήνυμά τη. Η Khloe Kardashian βγήκε μαζί με την αδερφές της Kourtney και Kim και αποφάσισε να κάνει ένα fashion statement με το πανωφόρι της. Φόρεσε μία oversized μάξι οικολογική γούνα η οποία από πίσω έγραφε με κόκκινα γράμματα αυτό που ήθελε να πειη Khloe: «Αντε γ!@#$%υ γούνα.»

Διαβάστε επίσης:Η Pamela Anderson γδύνεται για καλό σκοπό

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες με αυτό το κρύο και το Fashion Week στην Νέα Υόρκη, έχουμε δει πολλές celebrities και όχι μόνο να φοράνε με καμάρι τις γούνες τους και αυτό είναι που έβγαλε εκτός εαυτού την ευαισθητοποιημένη και ακτιβίστρια Khloe. To 2008 η Khloe είχε ποζάρει γυμνή για την καμπάνια της PETA, αλλά διέκοψε την συνεργασία της με τον φιλανθρωπικό οργανισμό όταν το 2012 μία άγνωστη πέταξε αλεύρι στην Κim Kardashian και αργότερα έμαθαν ότι είχε σχέση με την PETA. Αυτό θα πει αδελφική υποστήριξη.

Δείτε επίσης: New York Fashion Week: Βγήκαν οι γούνες στο δρόμο

Την Δευτέρα μίλησε μέσω Twitter για όλα αυτά και την PETA: «Να φέρεσαι στους άλλους όπως θες να σου φέρονται. Αυτό περιλαμβάνει και αυτούς που έχουν φωνή και αυτούς που δεν έχουν…Πως μπορείς να ζητάς να μην είναι βίαιοι και επιτίθεσαι στην αδερφή μου; Όχι ευχαριστώ! Δεν θέλω να είμαι μέρος των στυγνών μεθόδων σας…Έχω τα πιστεύω μου και σέβομαι τις επιλογές των άλλων. Δεν φοβερίζω το κόσμο που δεν μοιράζεται τα ίδια πιστεύω μ’ εμένα.» Μπορούμε να παραδεχτούμε ότι η Khloe μίλησε πολύ σωστά με αυτά τα tweets και όλο το δίκιο είναι με το μέρος της.

?????????????????????????????????????????