Την αισιοδοξία τους για την πορεία της υγείας του πρώην βουλευτή, Πέτρου Τατσόπουλου, εκφράζουν οι θεράποντες ιατροί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ethnos.gr ,η βαριά επέμβαση στην οποία υποβάλλεται για αποκατάσταση του διαχωριστικού  ανευρύσματος αορτής, βαίνει προς ολοκλήρωση και η ομάδα των γιατρών ευελπιστεί ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σε περίπου δύο ώρες αναμένεται να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρόκειται πάντως για μία εξαιρετικά σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση με ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά θνητότητας. Στελέχη του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου έλεγαν στο ethnos.gr ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν εξαιρετικά τυχερός που μεταφέρθηκε αμέσως από το στούντιο όπου βρισκόταν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς διαφορετικά θα μπορούσε το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας να αποδειχθεί και μοιραίο.

Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής υπέστη έμφραγμα, και διαγνώστηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα. Ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το στούντιο του Alpha στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από ιατρικό τιμ με επικεφαλής τον καρδιοχειρουργό, Κώστα Τριανταφύλλου. Για την κατάσταση της υγείας του ενημερώθηκε από τα πρώτα λεπτά η σύζυγός του.

Διαβάστε περισσότερα στο Ethnos.gr