Το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να ήταν και το πρώτο μετά από 28 χρόνια που δεν δούλεψε. «Είδα πολύ θέατρο, πολλά πράγματα, μου απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα, κατάλαβα πολλά για τη δουλειά μας. Έμαθα, θαύμασα, αηδίασα, έκανα διακοπές, φιλοξενούμενος σε πάρα πολύ ωραία μέρη της Ελλάδας από αγαπημένους φίλους. Πέρασα υπέροχα, ηρέμησα, ξεκουράστηκα. Απ’ την άλλη, όμως, οικονομικά ζορίστηκα. Αν δεν δουλεύεις σήμερα, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Κανείς μας δεν έχει την πολυτέλεια της ανάπαυλας».

Διαβάστε εδώ, Αλέξανδρος Τζιόλης: «Θέλω οικογένεια και πολλά παιδιά»

Αυτή η δήλωση ακούγεται τουλάχιστον παράξενη, ύστερα από τόσα χρόνια καριέρας και δουλειάς στην τηλεόραση και σε γεμάτα θέατρα. «Παράξενη, αλλά αληθινή. Αν πιστέψει κανείς τα όσα ακούγονται για τις μυθικές αμοιβές, τα τεράστια κασέ που δήθεν παίρναμε οι πρωταγωνιστές των σίριαλ, θα νομίσει πως είμαστε εκατομμυριούχοι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως πληρωνόμασταν καλά, πέρασαν πολλά χρήματα από τα χέρια μας, αλλά όχι τόσα ώστε να λύσουμε και το πρόβλημα της ζωής μας. Οι ευκαιρίες για δουλειά έχουν λιγοστέψει. Η τηλεόραση δεν υπάρχει πια, έχει βγει από το κάδρο. Και όχι γιατί οι ηθοποιοί ζητούν πολλά, τα κασέ πια είναι εξευτελιστικά. Το πρόβλημα είναι το κόστος παραγωγής».

Δείτε εδώ, Παύλος Φύσσας: ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΙLLAH P

Ωστόσο, κλασικά comedy sitcoms, όπως το 50-50, όπου πρωταγωνιστούσε, κάνει σήμερα περίπου ίδια νούμερα τηλεθέασης με την πρώτη φορά που προβλήθηκε. «Με ρωτάς γιατί συμβαίνει αυτό; Άγνωστο! Αυτό είναι αντικείμενο προς μελέτη! Όπως και να έχει, το κοινό ξέρει καλά τι θέλει. Το κοινό προτιμάει –και με μεγάλη διαφορά– να δει ελληνική σειρά. Γιατί δεν γυρίζονται ελληνικές σειρές; Η απάντηση είναι απλή: Δεν υπάρχουν τα χρήματα».

Μια ματιά εδώ, Χριστίνα Λαμπίρη: «Από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκα στο μηδέν»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξή του στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.