Ήταν το 2007 όταν ο τότε ακμαίος Πανελλήνιος μας σύστησε τον Άντονι Γκράντι, μια περίεργη φιγούρα του μπάσκετ εξ Αμερικής. Δεν γέμιζε το μάτι ότι μπορούσε να κάνει όσα έκανε. Κι έκανε πολλά. Αναδείχθηκε μάλιστα και πρώτος σκόρερ της Α1 δύο φορές με τη φανέλα της ομάδας. Στη συνέχεια ταξίδεψε στο εξωτερικό, επέστρεψε το 2010 για να παίξει σε μια παρακμάζουσα τότε ΑΕΚ, έμεινε 6 μήνες, έφυγε και επέστρεψε στην Ελλάδα το 2012 για να βάλει τη φόρμα της Καβάλας.

Ο Άντονι Γκράντι πέθανε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ηλικία 40 ετών κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το 2014 και μετά η ζωή του πήρε την κατηφόρα, αφού συνελήφθη αρκετές φορές για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, συμμετείχε σε αρκτούς καυγάδες και παρανομίες, με αποτέλεσμα να αφήσει τις ΗΠΑ για να πάει να ζήσει στη Γκάνα. Τον περασμένο Ιούνιο είχε χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητο, τον σκότωσε και τον άφησε στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε για να παραδοθεί λίγο καιρό μετά μόνος του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άντονι Γκράντι είχε μια διαμάχη ανήμερα των γενεθλίων της μητέρας του, προκλήθηκε σύρραξη και εκεί είναι που πέθανε. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα τίποτα και αναμένεται το πόρισμα των ιατροδικαστών και το ανακοινωθέν της αστυνομίας, εφόσον πρόκειται όντως για θανάσιμη διένεξη.

* Πηγή φωτογραφίας: Twitter