Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Κώστας Ευριπιώτης σε ηλικία 56 ετών. Ο ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο».

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν από περίπου έναν χρόνο όταν, ενώ ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», οπότε και κάποιοι έντονοι πονοκέφαλοι τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς, όμως, το πρόβλημα επανήλθε και το τελευταίο διάστημα έδινε σκληρή μάχη.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν η σύντροφός του Λίλιαν Μπότση, η αδερφή του, τα δυο του παιδιά, ο Αδαμάντιος και ο Ίωνας από τον πρώτο του γάμο με τη Βάλια Κωστοπούλου.

Ο Κώστας Ευριπιώτης γεννήθηκε το 1963 και ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών Γιώργος Θεοδοσιάδης.

Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως τις:

: «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία» (σειρά), «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του» (σειρά), «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο3» (ταινία) «Μια παπαδιά στα μπουζούκια» (ταινία), «Μπίζνες στα βαλκάνια» (ταινία), «Έλα να γυμνωθούμε ντάρλινγκ» (ταινία), «Safe Sex» (σειρά), «Εργαζόμενη γυναίκα» (σειρά), «Σεσουάρ για δολοφόνους» (θέατρο), «Άντρες έτοιμοι για όλα» (θέατρο), «Οι γαμπροί της Ευτυχίας» (ταινία), «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» (ταινία), «Μαζί τα φάγαμε» (ταινία), «Κόκκινο δωμάτιο» (σειρά), «Εμείς κι εμείς» (σειρά), «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» (σειρά)και άλλες.